Gözenek İlkokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak. Küreselleşen dünyanın ihtiyaç duyduğu teknolojiye ayak uyduran, gelişime ve değişime açık, nitelikli insan gücünü yetiştirmektir.

Misyon: Bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli bireyler yetiştirmek. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Gündüz Başlangıç: 08.30 Bitiş: 13.00
Isınma: Kalorifer
Lojman: 0 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gozenekilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gözenek Köyü /BOZOVA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Şanlıurfa´ya 80 km uzaklıktaki 500 nüfuslu köydür. Atatürk Barajı´na 35 km uzaklıktadır. Atatürk Barajı ilçemiz sınırlarındadır.

Adres - Gözenek Köyü /BOZOVA

Ulaşım Yarım saatte bir yapılan Yaylak dolmuşlarıyla sağlanmaktadır. Okulumuz durağa 500 m uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa´ya 80 km uzaklıktadır. İlçe merkezine ise 45 km uzaklığındadır.